Kirjanpito ja taloushallinto

Tarjoamme laadukasta, luotettavaa ja läpinäkyvää kirjanpitopalvelua asiakaslähtöisesti, jotta asiakas voi keskittyä ydintoimintaansa. Kirjanpitopalvelu voidaan toteuttaa perinteisesti paperitositteista tai sähköisesti taloushallinto-ohjelmistomme avulla. (katso lisää kohdasta sähköinen taloushalllinto)

PERUSKIRJANPITO

Palvelu sisältää kausikirjanpidon laadinnan sekä aina vähintään seuraavat raportit:

  • Kausiveroilmoitus sekä lähetys verottajalle
  • Tulos- ja taselaskelmat
  • Pääkirja

Tarvittaessa kirjanpitoon voidaan lisätä erilaisia kustannus -ja projektiseurantakohteita. Huolehdimme myös tilikauden aikana, että ennakkoveronne ovat oikein mitoitettu. Neuvomme ja opastamme mielellämme, ja normaali kirjanpidollinen konsultointi on asiakkaillemme maksutonta.

TILINPÄÄTÖS JA VEROILMOITUS

Tilikauden päätteeksi teemme kirjanpidon pohjalta tilinpäätöksen ja veroilmoituksen.

MYYNTILASKUTUS, MAKSULIIKENNE JA OSTORESKONTRA

Myyntilaskutus

Myyntilaskutus voidaan ulkoistaa kokonaan Talousosaamolle. Vaihtoehtoisesti asiakas voi tehdä laskut itse, siirrämme laskut integroidun ohjelmiston avulla suoraan kirjanpitoon. Myyntilaskut voidaan toteuttaa paperimuotoisena tai sähköisesti verkkolaskuksena. Tarvittaessa hoidamme myös maksukehotuksien lähettämisen sekä perintäpalvelut.

Maksuliikenne ja ostoreskontra

Ulkoistamalla maksuliikenteen huolehdimme, että laskunne maksetaan ajoissa ja oikein. Tallennamme laskut yrityksen ostoreskontraan, josta maksamme ne hyväksynnän jälkeen. Maksuliikenne ja ostoreskontra on mahdollista hoitaa joko perinteisesti paperimuotoisena tai kokonaan sähköisesti.